Minister Jeanine Hennis bedankt de regering van de Oekraine.

Bericht van Want To Known 2014

Het ANP bracht gisteren het bericht naar buiten, dat minister van defensie Jeanine Plasscheart nog eens heeft benadrukt dat het bergen van lichamelijke resten van slachtoffers van de vliegtuigramp in de Oekraine de hoogste prioriteit heeft. 

Ze deed dat vandaag in een telefoon gesprek met haar Oekrainse collega-minister van defensie: Valeriy Geletey. Ook het terughalen van persoonlijke bezittingen blijft van groot belang zei de minister. Ze zegde toe al het mogelijke te zullen doen om een veilige toegang tot de rampplek te blijven verzekeren zolang de internationale zoekteams daar aanwezig zijn.

Tja en dan volgt de volgende zin in het ANP persbericht namelijk: namens het kabinet bedankte minister Hennis de Oekrainse autoriteten voor de steun aan de internationale repratieringsmissie tot nu toe!

Hoe is het mogelijk, is dit een Diplomatieke leugen waarbij onze minister van defensie netjes en beleefd is maar wel degelijk op de hoogte is van uiterst kwalijke zaken die dezelfde regering in Kiev in een heel kwaad daglicht zetten in het kader van de schuld aan de ramp met de MH 17.

Hoe is het mogelijk dat het Ministerie hier ook nog eens een persbericht van maakt, De regering in Kiev bedanken voor hun medewerking.

Nog maar een paar dagen geleden was het juist die regering in Kiev die bij de start van de werkzaamheden van het Nederlandse opruimingsteam een offensief startte om zogenaamd de rampplek veilig te stellen.

Is mevrouw de Minister dat alweer vergeten, of is ze diplomatiek bezig de regering in Kiev te bedanken dat deze stopten met het offensief na zware druk van de Nederlandse regering om op te houden met beschietingen rondom deze rampplek en met het offensief. We zullen het niet weten maar voor ons is een bedankje volledig misplaatst.

Het omgekeerde bewijs van bewijs tegen de Separatisten.

Misschien kan de Minister vragen aan haar Oekrainse collega of hij kan uitzoeken wie het filmpje op Youtube heeft gezet wat de weergave zou zijn van een onderschept gesprek tussen een commandant en een soldaat van de Separatisten. Het filmpje is een amateuristische weergave met veel knip en plakwerk. Maar er is iets veel heftigers mee aan de hand!

Het filmpje is de dag voor de ramp geproduceerd met fotos van de commandant en andere details. Doe je dat als je radio-berichtgeving onderschept, ga je dat opleuken of z.s.m. op het internet zetten. Waarom gebruikt de V.S. het niet als bewijs direct na de ramp op youtube gezet. En natuurlijk door lieden die precies wisten wat er ging gebeuren, en omdat het niet erg aannemelijk is dat de separatisten een dergelijk filmpje maken en uploaden op youtube, komt het dus van mensen die wisten van de aanstaande aanslag.Kortom wat er in het valse filmpje wordt gezegd is kletskoek. Het zijn leugens en valse beschuldigingen. Maar daar gaat het niet om. het gaat om de datum van productie en daarmee dus om de kennis van de aanstaande ramp. Het bewust plannen en uitvoeren van deze daad.

Dan hier tot slot maar de vraag aan mevrouw Hennis Plasschart.

     Mevrouw Hennis:

Bent U op de hoogte van dit filmpje dat kort na de ramp met de M.H.17 op internet verscheen waarin de separatisten werden zwart gemaakt, en waarbij ze beschuldigd werden de daders te zijn achter de M.H.17 aanslag. En bent U op de hoogte van het feit dat dit filmpje met een beschrijving van het neerhalen van een verkeers-vliegtuig een dag voor de ramp werd gefrabiceerd en bijna direct na de ramp op youtube werd gezet.

Beseft U dat de mensen die dit filmpje plaatsten niet alleen de schuld op anderen willen laden maar door inbranden van de productie datum van dit filmpje zichzelf tot schuldigen verklaren. Einde.