NEDERLANDER IN DONBASS: NOS BRENGT LEUGENS. Artikel van WantToknown. https://www.wanttoknow.nl/overige/media/nederlander-in-donbass-nos-brengt-leugens/

Rusland is vanuit het westen in 20 jaar tijd volledig omgeven door Pro-Amerikaanse partners waarvan de Navo wel een heel geniepige en fnuikende opkomende macht is geworden. Het lijkt tijd te worden dat de achterliggende agenda van deze opmars in daden omgezet gaat worden ? Wie heeft het nog over lege praat dat Poetin aan de deuren van Europa zou staan te rammelen ? Met dit plaatje is toch duidelijk wie de zaken omgekeerd weer geeft en wat er werkelijk gebeurt ?

We schreven hier eerder op de site over de regelrechte manipulaties die onze staatsomroep de NOS uithaalt via haar spreekbuis het inmiddels beruchte NOS Journaal omtrent het brengen van half nieuws, hele leugens en dus propaganda nieuws. Want er is wel degelijk een bepaalde koers waar te nemen in de berichtgeving omtrent Oekraine, Want daar hebben we het hier weer over. De journaal redactie onder leiding van de wazige hoofdredacteur Marcel Gelauf lijkt volledig in de ban van deze aanvoerder van de nieuwstroepen. Betrapten we deze Gelauf al eerder op regelrechte manipulatie omtrent het beroemde intervieuw dat Poetin aan een BBC verslaggever wel degelijk gaf rondom het neerhalen van de MH 17 Boeing van Malaysian Airways, Daar waar volgens het NOS journaal Poetin deze BBC man straal voorbij zou zijn gelopen. Daar is het continue en dus nog steeds raak met de fabricage van eigen NOS oekraine nieuws, allemaal passend in het Poeting Rusland Bashen, Want dat is wat de NOS spreekbuis kennelijk in opdracht van de regering Rutte dient rond te toeteren. Poetin en Rusland deugen niet en zijn een gevaar voor Europa.

Inmiddels zien we ook dat de wolf zijn schaapskleren heeft afgeworpen en wat daarmee het werkelijke doel was achter deze MH 17 anti Poetin propaganda, Het oprukken van het Amerikaanse Navo leger tot aan de huidige grens van Rusland. Daar waar dus de Russen geen enkel motief hadden omtrent het neerhalen van de MH 17, anders dat deze per ongeluk zou zijn getroffen, Had het CIA geboefte in Oekraine dat daar al 6 maanden voor de ramp aanwezig was, wel degelijk dus een motief. En ja zoals was het weer een valse vlag operatie waarmee de schuld bij degene kwam te liggen die aangevallen dient te worden.

NEDERLANDER IN DONBASS: NOS BRENGT LEUGENS !!.

Burger-journalisten naast bijvoorbeeld Bill Six en onze Max van der Werf, die wel degelijk journalistiek werk afleveren en de werkelijke waarheid naar buiten brengen. Niet dat veel mensen daar vatbaar voor zijn of uberhaupt moeite voor doen om het tot zich te nemen. Maar dat maakt hun werk niet minder essentieel en baanbrekend. Graham Philips doet het gewoon hij maakt nu weer een uitgebreid verslag met en over de Nederlander Ronald van Amerongen die sinds 2010 in Perevalsk woont bij Lugansk in de Volksrepubliek Lugansk ( Vroeger Oost Oekraine).

Graham Philips doet daarmee dus het werk dat bijvoorbeeld het NOS journaal inderdaad in de figuur van de gevierde Rusland correspondent David Jan Godfridia zou moeten doen, Maar zoals we weten maakt die liever filmpjes waarin hij zijn Russische collega,s afzeikt door ze als propaganda figuren af te schilderen. Want kijk nog eens een keer naar dit filmpje, En kijk/voel wanneer je tenen van ellende gaan krullen van zoveel onbenul over achtergebleven MH 17 materiaal. He daar ging het dit weekend toch over ? zie hiernaast teletext bericht.

Kijken we hier naar een journalist of naar een pro westerse NOS propaganda joker die het afzeiken van de Russen als hoofdtaak ziet. NOS sterreporter David Jan Godfried die zijn pro westerse of noem het anti-russische standpunt heel duidelijk niet onder journalistieke stoelen of banken steekt. Hij maakt in deze propaganda reportage een lachertje van de melding van een Russische TV reportage over de achtergebleven wrakstukken, En wat lezen we vandaag op o.a. Teletext ? Zie artikel hiernaast.

De russen afzeiken dat is een klus die onze David Jan uiterst gerafineerd voor zijn rekening neemt. Want hoe weet onze sterreporter bij dit filmpje van de russische media wat niet van belang is bij de wrakstukken berging ? Dus hoe kon hij dan een russische collega van vooringenomenheid betichten terwijl onze David Jan zelf hierin uitblinkt in deze reportage ? De man is nog nooit in het veld bezig geweest om een reportage te maken over de MH 17. Heb jij weleens een reportage uit het veld gezien van David Jan Godfroid ? kijk naar het filmpje dat onze collega,s van Wearehange Rotterdam met Graham hadden over zijn MH 17 onderzoek toen hij in Nederland was op de volgende pagiena.

HOE DOORZICHTIG IS HET ALLEMAAL ?

Als je tenminste je ogen gebruikt om te zien en je verstand om eens goed na te denken. Enfin, de genoemde mannen, Burgerjournalisten doen wel hun werk. Nu heeft de genoemde Graham Philips opnieuw van zich laten horen door de in de Donbass Oekraine levende Nederlander Ronald van Amerongen te intervieuwen afkomstig uit Alkmaar die het allemaal meegeaakt heeft.

De valse vlag operatie die officieel als de Maidan Regimechange te boek staat, Maar gewoon een CIA operatie was. Daarbij werd inderdaad op een gegeven moment op de betogers geschoten, als op de staatspolitie van de zittende regering die de betogers onder controle dienden te houden. Het was vooral ook het begin van het gebruik van geweld door de interim-regering die de macht greep nadat Janoekovitch gewelddadig verdreven was. Let wel voordat er nieuwe verkiezingen waren gehouden.

Hoe is het mogelijk dat bij de berging van de wrakstukken van de MH 17 een complete deur met duidelijke scharsporen achterblijft op de plaats van de crash ?. Over het hoofd gezien ?, Niet belangrijk genoeg ?, Geen plaats meer in de trein ? Is dit de deur die vlak achter de cockpitplaat heeft gezeten die zo heftig is doorzeefd ??. De russische tv wordt voor propaganda instrument uitgemaakt wanneer ze deze deur in hun nieuwsuitzending laten zien. Wie is hier nou bezig met propaganda ?

In plaats van die verkiezingen meteen te houden, gaf deze interimregering opdracht om de dorpen en steden van de Donbass te gaan beschieten. En nu komt het; Dat kon deze interimregering doen zonder enige maning van het westen om terughoudend te zijn met dit gebruik van geweld. Dat is wat Ronald onderstreepte, Er gebeuren in Oekraine zaken die uit de westerse pers worden gehouden en die wel degelijk essentieel zijn voor een objectief beeld en dito oordeelsvorming.

   HET EK 2012

Ronald onderstreept ook de Bias van de Nederlandse media in het algemeen en die van het NOS journaal in het bijzonder. Hij haalt een bizar voorbeeld aan nog van voor de revolte rondom het EK voetbal in 2012 in Oekraine waarbij een Nederlandse journalist, s, avonds in het donker bij een lege krantenkiosk staat en meldt; Kijk er zijn hier geen kranten, Er is geen sprake van meningsvrijheid.

Ronalds vriendin Zhenya komt uit Perevals en haar leerde hij in 2010 kennen online. Inmiddels zijn ze vier jaar getrouwd. Hij heeft dus de hele revolte aan de lijve meegemaakt. Ronald: Mensen waren in shock van de Maidan ontwikkelingen en niemand in mijn omgeving steunde deze Maidan opstand. Na deze Maidan is Ronald niet meer in Nederland terug geweest. Hij zegt hierover: De nederlandse regering zit diep in Maidan en Mark Rutte steunt Poroschenko op alle mogelijke manieren. Ik kon de Nederlandse media volgen, en dat wat jullie kregen voorgeschoteld stond werkelijk lijnrecht op wat hier in feite aan de hand was. Het waren dus een en al leugens. Toerchin met zijn interimregering die dus nog niet eens gekozen was door het volk besloot tot de gewelddadige ATU, De anti terroristische operatie. Denk daar eens over na. Gekkenwerk.

En alle westerse regeringen zeiden feitelijk, Ga je gang. Er was niet een bij die namens het volk sprak of vanuit een neutrale positie zei: Doe effe rustig. Het is allemaal voor de Geo politiek want Kiev had dit hele conflict politiek kunnen oplossen zoals elke oorlog is deze oorlog geheel onnodig. Maar weet je steeds meer mensen in Nederland krijgen de achtergronden van dit conflict veel beter door. Het gaat niet om Russische agressie. Het klopt gewoon niet zoals de media het in Nederland voorschotelen. Tot slot heeft Ronald van Amerongen een dringend advies aan Nederlanders die zich goed willen informeren.

Kijk wat meer rond op het internet.informeer je zelf en je zult compleet andere informatie vinden, Informatie die dichter bij de Waarheid zit dan Staatsmedia als de NOS brengen. Informatie die geheel gekleurd is. Wat zij melden kun je regelrecht het tegendeel van de Waarheid beschouwen. Zo simpel is het. en dat gedrag hebben ze bewezen de afgelopen tijd. Einde Artikel.